fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Ondernemerschap

Ondernemerschap

Onder leiding van Captain Elyas Razawi

De connectie Ondernemerschap is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met business en ondernemen. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die Bedrijfskunde (WO), (International) Business Administration (WO), New Business & Business Management (WO), Business Innovation (HBO), Creative Business (HBO) of Economie en Marketing (MBO), International Business Management (MBO), Vakman Ondernemer (MBO) studeren en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau. Deze connectie organiseerde eerder een masterclasses pitchen en een masterclass over strategieconsultancy.

 

Over Captain Elyas Razawi

Elyas Razawi is alumnus uit Nijmegen. Hij studeert momenteel Business Administration aan Nyenrode Business University te Breukelen. Naast zijn studie was hij werkzaam als fondsenwerver bij IMC Alumni en heeft hij zijn eigen fonds opgericht: Het Pontum Project Foundation. Met dit fonds wil Elyas jongeren de kans geven om – net als hij – een betaalde plek op een universiteit te realiseren. In de evenementen van Ondernemerschap wil Elyas benadrukken hoe belangrijk het is om goede ideeën uit te werken, en vervolgens ook het lef en willpower te hebben om het op de markt te krijgen.

Naast zijn ervaring op het gebied van ondernemerschap is hij actief als vrijwilliger bij IMC Alumni voor verschillende activiteiten. Elyas is tevens ambassadeur van IMC Weekendschool.

Vragen?

Ben je net als Elyas net zo gepassioneerd over ondernemerschap of wil je dit verder ontwikkelen? Mail naar ondernemerschap@weekendschoolconnectie.nl

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren