fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Ondernemerschap

Ondernemerschap

Onder leiding van Captain Elyas Razawi

De Connectie Ondernemerschap is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met business en ondernemen. Deze connectie organiseerde eerder een masterclasses pitchen en een masterclass over strategieconsultancy.

 

 

 

 

 

 

 

Over Captain Elyas Razawi

Elyas Razawi is alumnus uit Nijmegen. Hij studeert momenteel Business Administration aan Nyenrode Business University te Breukelen. Naast zijn studie was hij werkzaam als fondsenwerver bij IMC Alumni en heeft hij zijn eigen fonds opgericht: Het Pontum Project Foundation. Met dit fonds wil Elyas jongeren de kans geven om – net als hij – een betaalde plek op een universiteit te realiseren. In de evenementen van Ondernemerschap wil Elyas benadrukken hoe belangrijk het is om goede ideeën uit te werken, en vervolgens ook het lef en willpower te hebben om het op de markt te krijgen.

Naast zijn ervaring op het gebied van ondernemerschap is hij actief als vrijwilliger bij IMC Alumni voor verschillende activiteiten. Elyas is tevens ambassadeur van Stichting IMC Weekendschool.

 

 

Vervolgopleidingen

Ben jij geïnteresseerd in het vakgebied van Ondernemerschap? Dan is één van de volgende vervolgopleidingen misschien iets voor jou:

 

Vragen?

Ben je net als Elyas net zo gepassioneerd over ondernemerschap of wil je dit verder ontwikkelen? Mail naar ondernemerschap@weekendschoolconnectie.nl

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren