fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Techniek en Wetenschap

Techniek en Wetenschap

Onder leiding van Captain Ahmed Khan

De connectie Techniek en Wetenschap is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met techniek en innovatie. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die (Werk)bouwkunde (WO), Industrieel Ontwerpen (WO), Maritieme Techniek (WO), Elektrotechniek (HBO), Werktuigbouwkunde (HBO), Logistics Engineering (HBO), Gereedschapsmaker (MBO), Scheepvaartbouwer (MBO) studeren en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau.

 

 

Over Connectie Captain Ahmed Khan

Ahmed Khan  is alumnus uit Den Haag. Hij studeert momenteel Elektrotechniek. Ahmed heeft de ambitie om andere alumni mee te nemen in de wondere (en diverse) wereld van Techniek. Daarnaast is Ahmed een trouwe deelnemer bij de connectie Politiek en Maatschappij, waar hij anderen verbaast met zijn enorme gedetailleerde kennis van Europese geschiedenis en politiek.

Naast zijn ervaring op het gebied van techniek is hij actief als vrijwilliger bij IMC Alumni en doet hij graag mee aan verschillende activiteiten.

Vragen? 

Wil je net meer leren over de wondere wereld van Techniek en Wetenschap? Meld je dan bij Ahmed, via techniek@weekendschoolconnectie.nl

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren