fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Zorg

Zorg

Onder leiding van Captain Ali Shah

De connectie Zorg is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen

verdiepen in alles wat te maken heeft met de gezondheidszorg. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die Geneeskunde (WO), Tandheelkunde (WO), Gezondheid en Leven (WO), Verpleegkunde (HBO), Verloskunde (HBO), Medische Hulpverlening (HBO), Voeding & Diëtiek (HBO), Fysiotherapie (HBO) Doktersassistent (MBO), Verpleegkunde (MBO) of Verzorgende (MBO) studeren, maar ook aan alle andere alumni die meer willen leren over de zorg en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau.

De connectie Zorg organiseerde eerder al decentrale selectietrainingen, een masterclass klinisch redeneren en een masterclass reanimatie, hechten en studie-oriëntatie.

 

Over captain Ali
Ali is alumnus van de weekendschool Amsterdam Zuidoost. Na zijn eerste bezoek aan een connectie-evenement werd hij meteen een betrokken lid van de connectie. Sinds januari 2020 is heeft hij het captain-schap op zich genomen. Zorg is zijn passie: Naast zijn studie Medische Hulpverlening wil hij de alumni van de weekendschool vooral meegeven dat zorg niet alleen Geneeskunde is. Ali wil zijn alumni-genoten zo veel mogelijk diversiteit van het vak Zorg meegeven. Een mooie en belangrijke taak!

Vragen? 

Wil je ook net als Ali je passie vinden in de zorg? Stuur dan een mailtje naar zorg@weekendschoolconnectie.nl

 

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren