fbpx
020 – 280 17 00 EN

Help mee

Help mee

Jij weet natuurlijk als geen ander waar een goede gastles aan moet voldoen en wie jouw favoriete gastdocent of -begeleider was. Nu is het jouw kans om anderen te helpen en wat terug te doen!

Wordt vrijwilliger en help mee als begeleider, coach of gastdocent bij de lessen of organiseer masterclasses en evenementen voor andere alumni. Natuurlijk samen met ons team en gastdocenten.

Helpen kan al vanaf één keer maar ben je tussen de 14 en 27 jaar en help je minimaal 80 uur dan krijg je zelfs een Europass certificaat en een waardebon van € 100 euro cadeau.

 

Meld je aan als vrijwilliger

Naam

Privacy Statement voor alumni vanaf 16 jaar

 

Word gastdocent

Als gastdocent laat je leerlingen ervaren wat het betekent om uw beroep uit te oefenen. Of je nog studeert of al journalist, kok, acteur of advocaat bent, iedereen kan gastdocent worden. Zolang je maar gepassioneerd bent over je opleiding of vak en daar graag over vertelt.

Word begeleider

Begeleiders ondersteunen een groepje leerlingen tijdens de doe-gedeeltes van de lessen. Je trekt samen op met de gastdocenten, de leerlingen en de coördinatoren.

Word vrijwilliger

Je kunt ook ‘achter de schermen’ bijdragen. Zo kunt je bijles geven aan een leerling of mentor worden voor een andere oud-leerling. Je kunt ook helpen met het organiseren van activiteiten, je netwerk inzetten of PR-events organiseren. Daarbij bepaalt je altijd zelf hoeveel tijd je kwijt wilt zijn. Heb je zelf een idee, laat het ons weten.

Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

Ben je tussen de 14 en 27 jaar en help je 80 uur als gastdocent, vrijwilliger of begeleider mee dan ontvang je een Europass certificaat en een waardebon van € 100 euro. Meer weten? Meld je aan als IMCoach – MDTer.

Foto verslag Horizon Mamta

In beeld

Onze hoofdsponsoren