fbpx
020 – 280 17 00 EN

ORMIT-coach Eline Reurik

eline-reurik-cirkelHa Weekendschool alumnus!

Mijn naam is Eline, ik ben 26 jaar en woon in Utrecht. Ik zou het heel leuk vinden om met jou na te denken over de vragen die je hebt. Dan kunnen we samen oplossingen zoeken en kijken hoe je het kan aanpakken. We zouden bijvoorbeeld een keer of 8 kunnen afspreken, gezellig in een café of juist op een rustige plek waar je je verhaal vrijuit kan vertellen.

Een beetje meer over mij. Ik heb in Amsterdam gestudeerd en sinds april werk ik bij ORMIT. Hier volg ik een tweejarig programma waarbij ik werkervaring op doe en coaching krijg om te ontdekken waar ik goed in ben. Of zoals ze dat ook wel mooi noemen: wat mijn kwaliteiten zijn. En dat is heel fijn, want door de coaching leer ik steeds beter mijn kwaliteiten in te zetten en kan ik dus ook meer bereiken. Het lijkt me leuk om jou hier ook bij te helpen.

Wat ik verder heel leuk vind om te doen: dansen, reizen, lezen en koken. Ik hou ervan mensen om me heen te hebben en organiseer dan ook graag etentjes voor familie en vrienden. Bijgaand mijn LinkedIn, dan kan je wat meer lezen over wat ik doe en heb gedaan. https://nl.linkedin.com/in/elinereurik

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten 🙂 !

Groet,
Eline

 

Ben jij op zoek naar een coach en zou je graag met Dianne in contact komen? Laat het weten aan IMC Alumni! Wij helpen je graag verder!

< terug naar alle coaches

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren