fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet de ambassadeur: Hodayfa Iziyi

Hodayfa Iziyi

Geboortejaar: 1997
Ambassadeur sinds: 2018

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

Mijn allereerste herinnering aan de weekendschool was 14 jaar geleden, in het school jaar 2006/2007. Juf Karin kwam destijds langs op mijn basisschool om kinderen over de weekendschool te vertellen. We kregen een vragenlijst die we konden invullen en werden geselecteerd op basis van onze antwoorden. Niet veel later werd ik, samen met een aantal klasgenoten, elke zondag opgehaald met de bus om onze weekendschool-lessen te volgen in het toffe IBM gebouw in Amsterdam.

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Sinds ik alumnus ben van de weekendschool lees ik regelmatig de nieuwsbrief. Ik was meteen getriggerd toen ik de aankondiging voor de ambassadeursopleiding had gelezen. Desondanks twijfelde ik heel erg; het zou misschien lastig te combineren zijn met mijn studie. Op de laatste dag van de deadline besloot ik mij toch in te schrijven.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Bij de aankondiging van de ambassadeursopleiding was ik al een aantal jaar inactief binnen het IMC Alumni programma. Al mijn herinneringen aan de weekendschool zijn enorm positief en ik heb altijd een nauwe band gevoeld met IMC Weekendschool. Het sprak mij dus ook erg aan om het gezicht te worden van de organisatie, en dat doe ik sindsdien vol trots!

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Klimaat & Duurzaamheid | Digitalisering| Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Onderwijs

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren