fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet de ambassadeur: Shaquil Foeken

Shaquil Foeken

Geboortejaar: 1997
Ambassadeur sinds: 2018

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

Toen ik voor het eerst naar de weekendschool ging vond ik dat spannend. Normaal ging ik op zondag naar de kerk en dit was heel anders. Ik vond het eigenlijk wel een beetje saai in het begin. Ik kan me niet meer herinneren wat het eerste vak was, maar wel dat dat me niet aan sprak. Uiteindelijk heb ik alle drie de jaren op de weekendschool gezeten. Soms waren vakken saai, maar veel vaker was het heel leuk. Geneeskunde was het allerleukste vak en dat is wat ik ook ben gaan studeren. 

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Van Groningen verhuisde ik voor mijn studie naar Rotterdam. Door de weekendschool leerde ik makkelijk mensen kennen in mijn nieuwe stad. Ik hielp mee bij lessen en in de vestigingsraad. Op een dag kreeg ik een brief met een uitnodiging voor de ambassadeursopleiding. Dit leek mij heel leuk, want je leert promoten en helpt mee om sponsoren te werven.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

De weekendschool heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht, het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ik was zeker van de studiekeuze die ik maakte. Hier wil ik me als ambassadeur graag voor inzetten. 

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Discriminatie & Pesten | Onderwijs

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren