fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet de ambassadeur: Sonata Gogar

Sonata Gogar

Geboortejaar: 1996
Ambassadeur sinds: 2016

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

Van 2007-2010 zat ik op de weekendschool. Ik weet nog dat ze bij mij in de basisschoolklas langskwamen en ik was meteen enthousiast. Mijn tijd op de weekendschool was heel leuk. Elke zondag ontdekte ik wat nieuws. Maar het leukste kwam na de weekendschool pas. Alle leuke activiteiten, begeleiding, zelf activiteiten organiseren en voor de klas staan. In het begin was het heel spannend, maar het is altijd een veilige omgeving geweest om me te ontwikkelen.

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Ik weet nog dat ik een oproep per post kreeg. Presenteren is iets dat ik al langer en graag deed en dat was ook iets wat tijdens de ambassadeursopleiding aan bod kwam. Toch leek me het me ook wel spannend en een uitdaging de opleiding te doen en ambassadeur te worden. Al snel heb ik toen de eerste stap gezet en me aangemeld.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Ik besloot dit omdat de weekendschool veel voor mij betekend heeft en ik wilde graag wat terug doen voor alle leuke ervaringen, huiswerkbegeleiding en stage hulp die ik heb gekregen. Ik liep al vaker mee in de klas en had al eens gesproken bij een sponsorbijeenkomst en diploma uitreiking. Dit was een mooie vervolgstap die zeker ook heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Emancipatie LGBTQ+, Vrouwenrechten & Feminisme | Discriminatie & Pesten | Onderwijs | Jongerenparticipatie

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren