fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet de ambassadeur: Sumala Heinze

Sumala Heinze

Geboortejaar: 1995
Ambassadeur sinds: 2017

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

In 2006 kwamen mijn weekendschool docenten Saadiya en Wiebe vertellen over de weekendschool op mijn basisschool. Bijna niemand in de klas leek het leuk, maar ik was meteen enthousiast. Na school ben ik naar huis gerend met het inschrijfformulier. Mijn moeder zegt dat ik nog nooit zo snel thuis was vanuit school. ‘Mam je moet dit nu tekenen en dan ga ik meteen terug naar school om het in te leveren’. Ik had veel verwachtingen, maar de weekendschool was veel meer dan wat ik kon verwachten. Je zit met mensen met allemaal dezelfde interesse om te leren en we hadden het super leuk samen.

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Toen ik over de ambassadeursopleiding hoorde wilde ik meteen het eerste jaar al mee doen. Dat lukte helaas niet omdat ik het eerste weekend niet kon vanwege mijn verjaardag. Toen heb ik het jaar daarna meegedaan.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Ik wilde iets terug doen voor de weekendschool. Ik heb er zoveel geleerd. Door de weekendschool weet ik wat wel en wat niet bij me past. Ik heb vragen leren en durven stellen en ben uit mijn comfort zone gehaald. De weekendschool haalt meer uit je als persoon en dat is wat ik mee wil geven aan iedereen.

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Klimaat & Duurzaamheid | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Emancipatie LGBTQ+, Vrouwenrechten & Feminisme | Discriminatie & Pesten | Fondsenwerving

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren