fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet the ambassadeur: Elyas Razawi

Elyas Razawi

Geboortejaar: 1998
Ambassadeur sinds: 2017

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

Verliefd op praten ben ik altijd al geweest, want vroeger praatte kleine Elyas de oren van iedereen om zich heen af. Maar, zoals dat eenmaal gaat op de weekendschool, kun je van een unieke eigenschap een passie ontwikkelen. Gelukkig zei ik “Ja, ik doe mee!” met kinderlijk enthousiasme toen IMC Weekendschool in 2010 op mijn basisschool in Nijmegen onze klas de kans aanbood om deel te nemen. Voor deze enthousiaste prater, maar zeker ook nieuwsgierige vrager, was dit een gouden kans. Alles op de weekendschool was voor mij interessant en bleef plakken in mijn hoofd. Mijn mentor vond dit geweldig en zo was ik zelfs na mijn 3 jaar op IMC Weekendschool nog aanwezig op het hoofdkantoor in Amsterdam om bijles te krijgen in Latijn.

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Zo heb ik dus altijd nog IMC Weekendschool dicht bij me gehouden, wat de oorzaak is geweest tot de grootste game changer in mijn leven, de Ambassadeursopleiding. Ik heb hier niet alleen mijn passie, public speaking, gevonden, maar ik heb ook dankzij deze opleiding een nieuw netwerk gekregen wat mijn leven letterlijk heeft veranderd.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Achteraf vind ik het erg komisch, want nieuwsgierigheid komt vaak vanuit de drive om meer te weten, niet met de bewuste gedachtegang om te veranderen. Toch hebben IMC Weekendschool en de Ambassadeursopleiding mij veranderd, ik heb me echt weten te ontwikkelen. Als meer 10-jarigen zouden weten wat ze in hun mars hebben, dan geloof ik dat de enthousiaste aard van elk kind begint te vlammen, precies zoals dat bij mij was gebeurd. Om deze reden wilde ik ambassadeur worden van de weekendschool.

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Klimaat & Duurzaamheid | Digitalisering | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Politiek & Maatschappij | Nieuwe Nederlanders | Discriminatie & Pesten |Onderwijs | Jongerenparticipatie | Fondsenwerving

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren