fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet the ambassadeur: Fadoua Abou

Fadoua Abou

Geboortejaar: 1998
Ambassadeur sinds: 2019

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

In 2011 ging ik voor het eerst naar de weekendschool. Ik was heel gemotiveerd en voelde me heel dankbaar om zo een kans te hebben gekregen. Ik keek heel erg op naar mijn klassendocent, juf Diane. Ik genoot heel erg van de verschillende vakken en werd heel erg geïnspireerd door alle gastdocenten. Tijdens een van mijn laatste lessen op de weekendschool vroeg juf Diane mij of ik nu na alle vakken wel wist wat ik later zou willen worden. Mijn antwoord: ‘’Door weekendschool vind ik nu zoveeeel verschillende vakken leuk, ik wil ze allemaal doen, nu kan ik al helemaal niet kiezen.’’ Kortom, weekendschool heeft mijn wereld heel wat groter gemaakt.

Hoe ben je bij de ambassadeurs opleiding gekomen?

Als vrijwilliger en begeleider hielp ik op mee op de weekendschool op zondagen, juf Youssra introduceerde me aan de ambassadeurs opleiding en door haar enthousiaste verhalen besloot ik me aan te melden!

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Als een IMC Alumna ben ik bewust van de positieve impact die de weekendschool heeft op jongeren, zowel tijdens het driejarig traject als daarna in het IMC Alumni netwerk. Zelf heb ik veel bijzondere ervaringen meegemaakt door IMC Weekendschool, een ambassadeur en een vertegenwoordiger worden voor IMC Weekendschool was een makkelijke keuze. Daarbovenop, boodt de ambassadeursopleiding de mogelijkheid om skills zoals communicatie, presenteren en storytelling uit te breiden.

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Politiek & Maatschappij | Emancipatie LGBTQ+, Vrouwenrechten & Feminisme | Discriminatie & Pesten | Onderwijs | Fondsenwerving

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren