fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet the ambassadeur: Ibtissame Amajjout

Ibtissame Amajjout 

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

Het begon in groep 8. Mijn moeder vertelde me over een zogeheten weekendschool en vroeg mij of ik me wilde inschrijven. Het was nog een vaag idee, een school in het weekend die niet echt een school was. Ik schreef me in en ging samen met een hele lieve vrouw in gesprek. Zij legde mij uit wat de weekendschool was en ik was meteen overtuigd dat ik er een leuke tijd zou hebben. En inderdaad: de weekendschool heeft een grote indruk gemaakt op mijn ontwikkeling en het heeft mij zeker een leuke tijd bezorgd.

Hoe ben je bij de ambassadeursopleiding gekomen?

Nadat ik mijn diploma van de weekendschool had gehaald, was ik officieel alumna. Na af en toe meegeholpen te hebben in weekendschool lessen, werd mij door een medewerker verteld dat er voor betrokken alumni de ambassadeursopleiding wordt georganiseerd. De ambassadeursopleiding bleek alumni op te leiden op het gebied van spreken voor grote groepen, tot het vormgeven van hun persoonlijk verhaal. Dat was echt iets voor mij – een organisatie representeren en mijn persoonlijke verhaal kunnen vertellen.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Ik besloot ambassadeur te worden, omdat ik mij verder wilde ontwikkelen op het gebied van spreken én iets wilde terugdoen voor de weekendschool, om te laten blijken dat ik hun erg waardeer.

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren