fbpx
020 – 280 17 00 EN

Meet the ambassadeur: Oussama Ouali

Oussama Ouali

Geboortejaar: 2001
Ambassadeur sinds: 2018

In welk jaar ging je voor het eerst naar de weekendschool en wat is je herinnering aan de weekendschool?

In 2011 ging ik voor het eerst maar de weekendschool. De herinnering die ik aan de weekendschool heb is vooral gevoel van ontdekken en uitproberen. Ik herinner me IMC Weekendschool ook als een plek van ontwikkeling en schaamteloosheid voor wie je bent als persoon. Ook herinner ik het me als een supergezellige en leuke tijd die ik nooit ga vergeten.

Hoe ben je bij de ambassadeurs opleiding gekomen?

Ik ben bij de ambassadeursopleiding gekomen omdat het team van IMC Weekendschool Tilburg mij het ontzettend aanbevolen heeft. Met name Maaike en Chantal, en daarnaast ook een heleboel andere oud-leerlingen.

Waarom besloot je om ambassadeur te worden van Stichting IMC Weekendschool?

Ik besloot ambassadeur van IMC Weekendschool te worden omdat ik het zag als een hele goede kans om mezelf te ontwikkelen, ook zag ik het als een trede van een trap. Daarmee wil ik zeggen dat ik van mening was dat d.m.v. het afmaken van de opleiding ik een trede hoger zou komen binnen de maatschappij, die trede is de ambassadeursopleiding.

Onderwerpen voor motivational speaking: 

Diversiteit & Inclusie | Persoonlijk en Maatschappelijk Leiderschap | Discriminatie & Pesten | Onderwijs | Jongerenparticipatie

Ga terug naar het overzicht

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren