Doneer

Samenwerking RWE Foundation en Adessium Foundation

23 jan 2024

Sinds dit schooljaar hebben wij twee nieuwe meerjarige strategische partners aan IMC Weekendschool mogen verbinden: Adessium Foundation en RWE Foundation. We zijn zeer verheugd over deze samenwerkingen, één nieuwe (RWE), en één vertrouwde partner uit het verleden (Adessium). We danken beide partners van harte voor hun vertrouwen, en hun organisatie-brede steun.

Adessium focust op ondersteuning bij het toekomstbestendig maken van onze organisatie. RWE werkt mee aan het inbedden van onze onderwijsmethode in het Nederlandse onderwijslandschap via ons programma voor basisscholen. De RWE Foundation is een nieuwe opgerichte Duitse foundation vanuit het bedrijf RWE, het tweede grote energiebedrijf op de Duitse markt. Adessium ondersteunt initiatieven en organisaties in Nederland en Europa die zich sterken maken voor een open en rechtvaardige samenleving met gelijke kansen voor iedereen en gezonde ecosystemen. Adessium steunde voorheen ons nieuwkomersprogramma en kiest nu voor een bredere focus op de hele organisatie. 

Ook partner worden of op een andere immateriële wijze bijdragen aan IMC Weekendschool , daarover gaan we graag met je in gesprek. Kijk hier voor meer informatie.

Fotografie: Arno Stevens