fbpx
020 – 280 17 00 EN

Sonata Gogar

Sonata Gogar: 'Iedereen moet zijn droom kunnen verwezenlijken en zich niet tegen laten houden omdat je iets niet durft.'

Sonata Gogar: ‘Iedereen moet zijn droom kunnen verwezenlijken en zich niet tegen laten houden omdat je iets niet durft.’

Sonata is 20 jaar en is opgegroeid in Rotterdam. Na haar MBO Bedrijfsadministratie heeft ze een tussenjaar. Binnenkort begint ze aan de opleiding HBO Bedrijfskunde. Verder werkt ze bij de radio als presentatrice. 

Ze schreef in haar motivatie voor de weekendschool, toen ze in groep zeven zat, dat ze op vrijdag en zaterdag haar huiswerk deed en op zondag graag meer wilde leren. Nadat ze werd uitgekozen heeft ze de kans gekregen om op de weekendschool een hoop meer te leren dan haar leeftijdsgenoten. Ze is er trots op dat ze veel meer heeft mogen doen dan waar de meeste mensen ooit de kans voor krijgen.

Kennis en interesse
Sonata leest en schrijft graag. Daarnaast is ze door de weekendschool begonnen met presenteren. Haar expertise is vooral toegespitst op verschillende mediakanalen. Daarnaast is ze goed met cijfers. Iets dat ze heeft doorontwikkeld tijdens haar opleiding bedrijfsadministratie.

Ervaring
Sonata presenteert bij de radio AMOR FM en voor IMC Weekendschool. Op diploma uitreikingen en sponsor bijeenkomsten weet Sonata haar publiek te bereiken door het delen van haar eigen ervaring. Nog voordat ze ambassadeur was had ze al eens gesproken op een sponsorbijeenkomst en een diploma-uitreiking. Binnenkort gaat Sonata ook workshops geven.  Onlangs heeft zij nog een artikel geschreven voor een magazine als ambassadeur voor de weekendschool. Ze heeft ervaring met grote en kleinere groepen luisteraars. Als ze spreekt wil ze anderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Volgens Sonata zou niemand achteraf moeten denken: ‘Had ik het toch maar gedaan”.

Waarom Sonata?
Ze wil zowel jongeren als volwassenen aanzetten om het maximale eruit te halen dat erin zit en doet dit met gebruik van haar eigen ervaringen en levenslessen. Verder wil Sonata graag verder in de presentatiewereld. Haar plan is om naast haar opleiding Bedrijfskunde cursussen op journalistiek gebied te volgen en verder gaan met het ontwikkelen van haar presentatie skills zodat ze steeds beter wordt.

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren