fbpx
020 – 280 17 00 EN

De Nationale Postcode Loterij steunt IMC Weekendschool

Sinds 2008 is IMC Weekendschool één van de vaste beneficienten van de Nationale Postcode Loterij.

De steun van de Nationale Postcode Loterij

Foto: Roy Beusker

IMC Weekendschool ontvangt in 2018-2019 wederom een prachtig bedrag van 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij. De loterij maakte dit bekend tijdens het Goed Geld Gala met alle begunstigden op 4 maart 2019. Ook de zeven vorige jaren heeft IMC Weekendschool eenzelfde bijdrage van de Nationale Postcode Loterij ontvangen. De Postcode Loterij keert dit jaar een recordbedrag van 370 miljoen euro uit aan meer dan 117 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van mens en natuur, in binnen- en buitenland.

Lees meer op de factsheet van de Postcode Loterij aangaande IMC Weekendschool.

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,9 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 95 goededoelenorganisaties op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland. IMC Weekendschool, UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun. Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kunnen goede doelen hun belangrijke werk voortzetten en nieuwe projecten starten. Inmiddels is er ruim 5 miljard euro weggegeven. Een overzicht van alle goede doelen vindt u hier.

Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in Duitsland. het Verenigd Koninkrijk en Zweden. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen.

IMC Weekendschool en Nationale Postcode LoterijMeedoen aan de Nationale Postcode Loterij

Jaarlijks ontvangt IMC Weekendschool een belangrijke financiële bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Wilt u ook mee spelen met de Postcode Loterij? U steunt dan ons werk én dat van andere organisaties, zoals het Skanfonds, Oranje Fonds en Stichting DOEN. Uw geld is dus goed besteed en u maakt elke maand kans op kleine en grote prijzen. Interesse? Kijk op de website van de Nationale Postcode Loterij.

De activiteiten van de Postcode Loterij zijn ook te volgen op twitter en facebook: @PostcodeLoterij en www.facebook.com/postcodeloterij.

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren