Drie redenen om partner te worden

IMC Weekendschool drijft op betrokkenheid van partners: bedrijven, organisaties en fondsen die ons steunen met geld, locaties, diensten en advies. Met hun bijdragen kunnen wij elke zondag zo’n 1.100 jongeren weekendschool onderwijs laten volgen. Als partner investeert u in een volgende generatie. Op een manier die bij u past.

Drie redenen om partner te worden

1. U stimuleert nieuwsgierige jongeren uit achterstandswijken om zich breed te oriënteren en met volle overtuiging hun interesses te volgen.

“Ik had geen idee wat ik later wilde worden, maar toen we op de weekendschool al die beroepen uitgeprobeerd hadden had ik zelfs meerdere beroepen in m’n hoofd!”
– Isabella, 3e-jaars weekendschool leerling

2. Onze methode werkt. Dat laten wetenschappelijk onderzoek, (inter)nationale erkenning, interviews met oud-leerlingen en wereldwijd meer dan dertig weekendschool spin-offs zien.

“Toen ik voorzitter was van de alumniraad, heb ik dankzij het netwerk van IMC Weekendschool een dag meegelopen met SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan. Hij heeft me laten zien hoe ik een goede voorzitter moest zijn.”
– Suray O’Neil, alumnus

3. Werknemers vinden het vaak fantastisch om bij te dragen als gastdocent of begeleider. Ze kunnen ook een nieuw, inspirerend vak opzetten of projecten oppakken waarmee ze onze organisatie verder helpen. Zo ontwikkelen uw medewerkers vaardigheden en nieuwe inzichten over hun eigen vakgebied. Uiteraard kunnen ze rekenen op onze professionele begeleiding.

“We kwamen om te geven, maar kregen elke zondag heel veel terug van de leerlingen.”
– Koos de Boer, gastdocent vak Tijdschrift

Word partner IMC Weekendschool

Oud-leerling op bezoek bij partner