fbpx
020 – 280 17 00 EN

PR Academie

Alumni zetten zich op veel plekken voor onze organisatie in. Maar wat als je graag wilt schrijven, interviewen, fotograferen, filmen of editen en je hebt er gevoel voor? Of je studeert aan een filmacademie of de school voor journalistiek en je zoekt naar mogelijkheden om praktijkervaring op te doen of een stage? Dan is de PR Academie de uitgelezen kans om te leren in de praktijk en echte producties te maken, die ook nog worden gebruikt. Geen droog-oefenen gewoon voor de leeuwen en produceren voor het echie! Gewapend met jouw pen, microfoon en/of camera mag je in mooie producties de verhalen van ons weekendschoolonderwijs aan het grote publiek presenteren.

Ben je benieuwd naar wat de PR Academie van vorig jaar (2022-2023) heeft geproduceerd?
Bekijk de producties hier.

PR Academie 2023-2024

 

Ieder jaar stellen we een team van enthousiaste alumni samen die ons team Communicatie & PR helpen. Zij zijn onze schrijvende en fotograferende talenten. Gedurende het jaar krijgen zij training tijdens workshops en doordat ze samen (of alleen!) op pad gaan om producties te maken. Iedere productie zal via de communicatiekanalen van de stichting worden ingezet om een breed publiek te bereiken. Uiteindelijk presenteren we alle producties ook op deze pagina die dient als digitaal portfolio.

De PR Academie

Aanmelden?  

Ben jij ook nieuwsgierig naar het schrijven, fotograferen of video’s maken voor Team Communicatie? Meld je dan aan via communicatie@weekendschool.nl

Instagram 

Volg ons in de tussentijd via ons instagram account

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren