fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni PR Academy

Alumni zetten zich op veel plekken voor onze organisatie in. Maar wat als je graag wilt schrijven, interviewen, fotograferen, filmen of editen en je hebt er gevoel voor? Of je studeert aan een filmacademie of de school voor journalistiek en je zoekt naar mogelijkheden om praktijkervaring op te doen of een stage? Dan is de Alumni PR Academy de uitgelezen kans om te leren in de praktijk, echte producties te maken, die ook nog worden gebruikt. Geen droog-oefenen gewoon voor de leeuwen en produceren voor het echie! Gewapend met jouw pen, potlood en/of camera mag je in mooie producties de verhalen van ons weekendschoolonderwijs aan het grote publiek presenteren.

Alumni PR Academy 2022

Ieder jaar stellen we een team van enthousiaste Alumni samen die ons team Communicatie en PR helpen. Zij zijn onze schrijvende en fotograferende talenten. Gedurende het jaar krijgen zij training tijdens het werken doordat ze samen met een professionele fotograaf op reportage gaan of onder leiding van een redacteur aan een artikel werken. Iedere productie zal via de communicatiekanalen van de stichting worden ingezet om een breed publiek te bereiken.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producties:

Hier vind je een overzicht van de eerste producties door het Alumni PR Academy.

Aanmelden?  

Ben jij ook nieuwsgierig naar het schrijven, fotograferen of video’s maken voor het PR team? Meld je dan aan via communicatie@weekendschool.nl

Instagram 

Volg ons in de tussentijd via ons instagram account

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren