Doneer

Werving nieuwe directeur

23 jan 2024

In oktober 2022 is Mark Post aangetreden als interim Directeur Bedrijfsvoering voor een periode van anderhalf jaar. Wij zijn daarom nu op zoek naar een vaste invulling van deze positie. We Know Executives begeleidt de sollicitatieprocedure voor deze vacature.

Wij zoeken een Directeur Bedrijfsvoering met een warm kloppend hart voor de missie van IMC Weekendschool: middels aanvullend onderwijs door vak experts (vrijwilligers) jongeren versterken in hun toekomstperspectieven, zelfvertrouwen en sociale netwerk – samen met de civil society.

De Directeur Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de aansturing van de organisatie langs de lijnen van de toekomstvisie. De belangrijkste opdracht van de Directeur Bedrijfsvoering is om samenhang te brengen binnen en tussen de afdelingen en daarin een mensgerichte én procesgericht aanpak te hanteren. Daarnaast staat de Directeur Bedrijfsvoering voor de taak om samen met het managementteam de organisatie te verstevigen.

Een beschrijving van de vacature en het profiel van de directeur die wij zoeken is te vinden op de website van We Know Executives.

Foto: Pim Rusch