020 – 280 17 00 EN

Bedrijvenpartners

Onze bedrijvenpartners

Rondom elk programmaonderdeel van IMC Weekendschool staat een kring van partners die het programma zowel financieel, in natura of met advies mogelijk maken. Deze partners zijn onmisbaar! In totaal heeft IMC Weekendschool op deze wijze meer dan 350 partners die op één of andere manier betrokken zijn.

In een persoonlijk gesprek onderzoeken we met partners op welke wijze ze hun parternschap vorm willen geven. Naast een financiële bijdrage, zijn ook veel samenwerkingen mogelijk in de klas, bijvoorbeeld door medewerkers in te zetten als vrijwillger, of gezamenlijk een nieuw vak te ontwikkelen. Ook vinden er verschillen excursies plaats naar bedrijven of andere inspirerende plekken. In gesprek is veel mogelijk.

Ons contact en onze gezamenlijke passie voor gelijke kansen in het onderwijs staat voorop. Daarom houden we onze partners altijd op de hoogte van ons werk, worden ze uitgenodigd voor activiteiten en ontvangen ze rapportages over het programmaonderdeel dat ze onderteunen. Zo blijven ze betrokken en streven we gezamenlijk naar onderwijsvernieuwing!

 

Wilt u verder praten over de samenwerkingsmogelijkheden die bij úw bedrijf past?
Neem dan contact op met onze fondsenwervers. Zij gaan graag met u in gesprek.

 

 

 

 

Zij zijn al partner

Blijf verbonden

Sponsors