fbpx
020 – 280 17 00 EN

Als bedrijf steunen

Impact maken met uw bedrijf

Rondom elke locatie en de verschillende programma’s (IMC Weekendschool, IMC Basis, IMC on Tour en IMC Alumni) van Stichting IMC Weekendschool staat een kring van partners die het programma zowel financieel, als met middelen en advies mogelijk maken. Deze partners zijn onmisbaar!

Ook meehelpen?

In een persoonlijk gesprek onderzoeken we met partners op welke wijze zij hun partnerschap vorm willen geven. Naast een financiële bijdrage zijn ook veel samenwerkingen mogelijk in de klas, bijvoorbeeld door medewerkers in te zetten als vrijwilliger of gezamenlijk een nieuw vak te ontwikkelen. Ook vinden er elk jaar weer verschillende excursies plaats naar bedrijven of andere inspirerende plekken. Afhankelijk van uw organisatie en ambitie, bekijken we graag wat er mogelijk is.

“Het is een interessante wisselwerking: Wij dragen bij aan het verbeteren van toekomstperspectieven van jongeren. Tegelijkertijd leren onze medewerkers nieuwe vaardigheden.” Kirsten Ottens, directeur ING Nederland Fonds

Betrokken

Onze passie om te vernieuwen, het onderling contact en de gezamenlijke ambitie voor gelijke kansen in het onderwijs staat voorop. Daarom houden we onze partners altijd op de hoogte van ons werk, worden ze uitgenodigd voor activiteiten en ontvangen ze onderzoeken en rapportages over het programmaonderdeel dat ze ondersteunen. Zo blijven ze betrokken en zorgen we gezamenlijk voor blijvende onderwijsvernieuwing!

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van samenwerking met Stichting IMC Weekendschool; IMC Weekendschool, IMC Basis, IMC on Tour en IMC Alumi? Onze collega’s gaan graag met u in gesprek en vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. In een oriënterend gesprek onderzoeken we welke betrokkenheid bij uw bedrijf past. Uit ervaring weten we dat dit maatwerk is.

 

Daantje Stötefalk
Manager fondsenwerving
daantje.stotefalk@weekendschool.nl
06-24701783

 

 

 

 

 

 

IMC Weekendschool | Janssen

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren