Help mee

Word partner

IMC Weekendschool drijft op betrokkenheid van partners: bedrijven, organisaties en fondsen die ons steunen met geld, locaties, diensten en advies. De invulling van uw partnerschap stemmen we graag op maat met u af, op een manier de precies bij u past.

button word partner (2)

Vierkante-foto-vriend-doneer

Word Vriend

Iedereen die zich verbonden voelt met IMC Weekendschool kan Vriend worden. U bepaalt zelf hoeveel en hoe frequent u wilt doneren. Als Vriend krijgt u uitnodigingen voor weekendschool evenementen. Schenkt u jaarlijks meer dan € 1.000? Dan kunt u uw periodieke schenking kosteloos vastleggen in een onderhandse akte. Stichting Vrienden van IMC Weekendschool heeft een ANBI-status. Uw schenkingen zijn dus aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Vierkante-foto-word-gastdocent

Word gastdocent

Als gastdocent laat u jongeren ervaren wat het betekent om uw beroep uit te oefenen. Of u nu journalist, kok, acteur of advocaat bent, iedereen kan gastdocent worden. Zolang u maar gepassioneerd bent over uw vak en daar graag over vertelt aan nieuwsgierige jongeren. Ervaring met lesgeven is niet nodig. U krijgt professionele begeleiding bij de voorbereidingen en uiteraard op de zondag zelf.

Vierkante-foto-word-begeleiderWord begeleider

Begeleiders ondersteunen een groepje leerlingen tijdens de doe-gedeeltes van de lessen. U trekt samen op met de gastdocenten, de leerlingen en onze vaste staf. Zo leert u onze leerlingen en hun buurt beter kennen. Bovendien komt u ook veel te weten over andere beroepen en bezoekt u ongetwijfeld plekken waar u anders nooit komt. Lijkt u dat wat?

Vierkante-foto-word-vrijwilligerWord vrijwilliger

U kunt ook ‘achter de schermen’ bijdragen. Zo kunt u bijles geven aan een leerling of mentor worden voor een oud-leerling. U kunt ook helpen met het organiseren van activiteiten, uw netwerk inzetten voor IMC Weekendschool of PR-events organiseren. Daarbij bepaalt u altijd zelf hoeveel tijd u kwijt wilt zijn. Heeft u ideeën?

Dit gebeurt er op zondag