fbpx
020 – 280 17 00 EN

Word vriend of doneer

Help mee

Een actieve kring van vrienden, fondsen, sponsoren, donateurs en andere betrokkenen is van grote betekenis voor het mogelijk maken van ons onderwijs. Steunt u ons als vriend met een vaste maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, dan bedanken wij u niet alleen voor uw bijdrage maar houden we u ook op de hoogte van alle prachtige lessen en momenten bij onze programma’s.

Uw donatie

Ook u kunt ons helpen met een bijdrage. U kunt zelf bepalen hoe veel u doneert, hoe vaak en waar uw donatie naartoe gaat. Zo kunt u er voor kiezen een donatie te doen aan de gehele organisatie. Maar kunt u er ook voor kiezen een donatie te doen specifiek aan een van onze programma’s of aan een van onze leslocaties bij u in de buurt.

 

 

 

Overschrijving

U kunt ook direct een donatie doen op ons rekeningnummer. Dat kan via: NL58ABNA0837358612 t.n.v. Vrienden van Stichting IMC Weekendschool . Dan hebben wij echter geen gegevens van u.

ANBI-status

Stichting IMC Weekendschool heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling) status. Hierdoor zijn giften aftrekbaar. Particuliere donateurs mogen de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Voor zakelijk geven bij een BV geldt dat jaarlijkse giften tot 50% van de fiscale winst voor de VPB aftrekbaar zijn. Voor alle andere entiteiten; eenmanszaken, CV, en VOF gelden de regels van particuliere giften.

Schenkt u jaarlijks meer dan € 1.000? Dan kunt u uw periodieke schenking kosteloos vastleggen in een onderhandse akte.

Lees er alles over via:

Belastingdienst giften particulieren
Belastingdienst giften bedrijven
Belastingdienst periodieke gift

Vragen

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op via:

info@imcweekendschool.nl
020 – 280 17 00

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren