fbpx
020 – 280 17 00 EN

Tweede Landelijke Reünie groot succes

25-05-2012

24 mei 2012
Het landgoed van Business University Nyenrode vormde het decor van deze bijzondere dag. Alle alumni waren onder de indruk van de locatie. ‘ Het lijkt wel de Harry Potter school! Wauw, wat is het hier prachtig, en zo oud! ‘ Mehdjebien, oud leerling van Amsterdam Zuidoost, was ook onder de indruk van de locatie: ” Ik heb ontzettend genoten woensdag! De locatie was top en veel mooier dan ik had gedacht!”

Van alle negen IMC Weekendschool vestigingen waren bijna 150 oud leerlingen aanwezig. We zijn heel tevreden over deze opkomst. Entert(r)ainer Richard de Hoop opende de dag en wist iedereen wakker te schudden met zijn inspirerende show over talenten en teamwork. Hij kreeg al na een paar minuten de hele zaal aan het zingen en dansen. Na deze verrassende opening  verspreidden de alumni zich over de 15 verschillende workshops.

Net als op de weekendschool kwamen alle workshop leiders vanuit hun eigen motivatie en passie voor hun vak. Er waren twee workshops die werden gegeven door alumni zelf: de workshop Debatteren en Dans. Hier zijn we natuurlijk heel trots op!

Bij Future for Life Internationaal werden recente buitenlandse ervaringen door alumni besproken en gebrainstormd over de meerwaarde van een buitenlandse ervaring. Verder was er theater, dans en jongleren. Een loopbaancoach hielp deelnemers bij hun beroepskeuze en Richard de Hoop sprak met een groep over de ontdekking en ontwikkeling van hun talenten. Bij Personal Branding verzorgt door Ormit gingen jongeren aan de slag met hun image. Buiten kregen de sportievelingen de kans om te dansen, te roeien op de Vecht, of een Nyenrode student te tackelen bij een ruige rugby training.

Behalve dat het natuurlijk leuk was om veel te leren tijdens de workshops was het vooral een dag om elkaar terug te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. We zien dat jongeren elkaar herkennen van voorgaande reünies of masterclasses en dat het alumni netwerk langzaam maar zeker levendig wordt. Vriendschappen worden gesloten en aangehaald. Maryam van de vestiging Amsterdam West vond dat ook vooral erg bijzonder: ” Ik vond het een gezellige dag, alle oude bekenden weer even zien, bijkletsen, opnieuw nummers uitwisselen. Heel gezellig.”

Na alle intensieve workshops was er een afsluitend feest in het oude Koetshuis. Tijdens het feest verraste de dansgroep het hele gezelschap met een spontane flashmob op de binnenplaats en bracht de zanggroep een prachtig nummer ten gehore. DJ Abe sloot de avond in stijl af, en kreeg iedereen in het Koetshuis aan het dansen.

De sfeer was de hele dag bijzonder; iedereen deed mee en was nieuwsgierig naar elkaar. Abdel:’ Het zijn zulke leuke mensen hier. Ik heb de hele tijd interessante ontmoetingen met mensen uit het hele land.’

Met de geweldige inzet en hulp van alle workshopleiders, vrijwilligers en  collega’s hebben we deze prachtige dag kunnen neerzetten.

Kijk op onze website voor filmpjes en foto’s :

http://www.futureforlifeinstitute.nl/nl/landelijke-reunie-/

http://www.futureforlifeinstitute.nl/nl/nieuws/2012-05-10-grote-landelijke-reunie-op-een-bijzondere-locatie-/

http://www.uceestation.nl/amsterdam/centraal

 

Kortom, namens al onze alumni,

Heel erg bedankt!