fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumnation 2018 – Explore your world, start this year!

27-11-2018

Afgelopen 17 november heeft IMC Alumni Alumnation georganiseerd. Tijdens deze koude dag werden de alumni van de tien verschillende vestigingen warm verwelkomd in het Erasmus MC in Rotterdam, een gemotiveerde groep die graag meer wil! Daar is Alumnation nou precies de dag voor.

Dit was de tweede editie van Alumnation. Wederom met het doel om alle plannen en ontwikkelingen voor dit jaar te lanceren. Elk jaar heeft IMC Alumni verschillende projecten, evenementen, trainingen en programma’s voor de alumni in petto. Allemaal mooie en diverse kansen voor de alumni om zichzelf te herontdekken en/of hun horizon te verbreden.

Dit jaar anders was een bijzondere gastspreekster aanwezig, Judith Smith. Judith is een netwerkspecialist. Op speelse wijze weet zij met haar publiek te connecten en te werken aan iets waar iedereen wel eens tegen aan loopt: Netwerken! Zowel Online- als Offline netwerken komt hier aan bod.
Met een interactieve quiz heeft zij alle aanwezigen zo binnen minder dan uur kennis laten maken met “The Do and Don’ts” binnen netwerken. Met herkenbare momenten die iedereen wel herkent bij het netwerken.
Is het je ooit opgevallen dat je bij het geven van een hand, de naam zelden onthoudt? Wij weten nu eindelijk waarom en hoe we dit tegen kunnen gaan. Super interessant en handig om te weten!

De dag werd gevolgd met een presentatie over het programma van IMC Alumni dit jaar. Als gezellig einde was er een connectiemarkt. Waar iedereen roulerende wijs langs alle stands kon voor informatie.
Ben je namelijk geïnteresseerd in: Leiderschap, Ondernemingschap, Beeld&Geluid, Zorg, Architectuur, Kunst&Cultuur en ICT? Dit komt allemaal aan bod in onze Connecties. Ben je toch geïnteresseerder in reizen, trainingen of zelfs vacatures? Ook dat hebben wij namelijk!

Wil je hier meer over weten en/of heb jij toffe ideeën, neem dan contact op met IMC Alumni Landelijk (alumni@weekendschool.nl).

#NOWITBEGINS