fbpx
020 – 280 17 00 EN

Essaywedstrijd 2021

Jouw mening verdient meer tijd en aandacht

Onze taal & poëziewedstrijd van maart vorig jaar heeft een vervolg gekregen. Alle (oud-)leerlingen van Stichting IMC Weekendschool zijn opgeroepen om mee te doen met onze landelijke essaywedstrijd met als boodschap: ‘Jouw mening verdient meer tijd en aandacht’. De essaywedstrijd ligt in het verlengde van ons vak Taal & Poezie dat al jaren in ieder programma een vaste plek heeft mede dankzij de steun van onze trouwe partner Fonds 21.

Alle (oud-)leerlingen van onze vier programma’s IMC Weekendschool, IMC Basis en IMC on Tour en IMC Alumni, kunnen meedoen op hun eigen niveau. De beste essays worden gepubliceerd en de winnaars krijgen een boekenbon, een persoonlijke videoclip van hun boodschap en ze mogen hun essay live voordragen op een podium met publiek. Wie wil dat nu niet?

De inzendingstermijn sluit op 1 september 2021. Op deze pagina krijgen alle inzendingen voor onze essaywedstrijd een eigen plek. Iedere week plaatsen we de nieuw binnengekomen essays op deze pagina. Klik op de links om de essays te lezen. Geniet van de creativiteit en inspirerende verhalen van onze leerlingen!

De ingezonden essays (in willekeurige volgorde):

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren