fbpx
020 – 280 17 00 EN

Kort verslag Goed Geld Gala 2016 door alumnus

28-01-2016

Door IMC Alumnus Wieraj Ganpat

Voor de eerste keer ben ik aanwezig geweest bij Goede Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij in Carré, in het centrum van Amsterdam. De avond begon met een hapje en een drankje bij binnenkomst in foyer.  Hier werden wij ontvangen en konden hier wachten, er werden nog eens ook warme hapjes  en drankjes aangeboden.

Wieraj Ganpat met cheque Goed Geld Gala 2016

Alumnus Wieraj Ganpat met de cheque voor IMC Weekendschool

Daarna werd het programma gestart. Het was een strak programma waarbij er verschillende thema’s aan bod kwamen met daarin de bijbehorende goede doelen.

Het was ontroerend om te zien hoe goed er aan het verbeteren van de wereld werd gewerkt vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werden er ook eenmalige en nieuwe beneficiënten aangekondigd.

Vervolgens was er een interview onder leiding van Humberto Tan met niemand minder dan George Clooney! Waarin Clooney vertelt wat hij allemaal doet (naast acteur zijn en de welbekende Nespresso reclame : ) ) om de wereld te verbeterden, voornamelijk in Darfur. George Clooney vertelde daarnaast ook dat hij het bewonderde hoe de Nationale Postcode Loterij mensen in Nederland laat winnen en tegelijker tijd iets doet aan het verbeteren van de wereld.

De officiële foto met Imme rog (Managing Director). Fotocredits Roy Beusker Fotografie

De officiële foto met Imme rog (Managing Director). Fotocredits Roy Beusker Fotografie

De weekendschool ontvangt jaarlijks 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij en steunt ons, IMC Alumni, in wat we willen bereiken met na de weekendschool.Daarom worden we elk jaar uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij.

Verder was er na het officiële programma een borrel in de foyer. Ik heb het geluk gehad om met een aantal BN’ers op de foto te gaan, met name Linda de Mol en Nicolette van Dam!

 

 

Het officiële bericht over het Goed Geld Gala vindt u hier.