fbpx
020 – 280 17 00 EN

Lichtpost in verzorgingstehuis Old Wolde in Winschoten

28-05-2020

Lichtpost is binnen bij verzorgingstehuis Old Wolde in Winschoten. Leerlingen van ons programma IMC Basis op Basisschool De Waterlelie hebben persoonlijke boodschappen gemaakt en deze worden nu in de bioscoopzaal aan de bewoners  en medewerkers van het verzorgingstehuis vertoond.

Met maximaal 5 mensen tegelijk kunnen bewoners en medewerkers de berichten bekijken. Op de eerste dag waren er direct veel positieve reacties. Een mevrouw zei dat ze de leerlingen het liefst een dikke knuffel wilde geven als ze er waren geweest. De leerlingen hebben hun lichtpostboodschappen ook op papier meegenomen, zodat ouderen die niet in staat zijn om naar de bioscoopzaal te komen, ze ook kunnen bekijken. Bekijk hieronder de reportage.

Lichtpost is een idee van Evelien Feltzer onze conceptbegeleider bij het programma IMC Basis van Stichting IMC Weekendschool. Zij bundelde de krachten van de kunstenaars Machteld Aardse en Femke Kempkes met de leerlingen van onze programma’s IMC Basis, IMC Weekendschool en IMC On Tour. Alle leerlingen op onze 55 locaties zijn gevraagd om een bericht in te sturen, waarmee ze hun licht laten schijnen op iedereen die in deze tijd een hart onder de riem verdient.