fbpx
020 – 280 17 00 EN

Nieuwe collega gezocht!

29-07-2015

Jaarcoördinator

IMC Weekendschool Den Haag

28 uur per week

 Een jaarcoördinator is verantwoordelijk voor zijn of haar jaargroep. De jaarcoördinator ontwerpt en coördineert door de week de weekendschoolvakken en voert deze op zondag samen met de gastdocenten en een klassendocent uit. Hij/zij trekt inspirerende gastdocenten aan en zorgt voor optimaal contact met de kinderen. Daarnaast onderhoudt hij/zij contact met het netwerk van vrijwilligers en voert vestigingsbrede activiteiten uit.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Opzetten van vakken in samenwerking met gastdocenten (vrijwillige professionals).
 • Werven, instrueren en begeleiden van gastdocenten, klassendocenten en vrijwilligers.
 • Aansturen van de lessen op zondag.
 • Zorgdragen voor goed contact met de leerlingen en een veilige sfeer in de klas, klassenmanagement.
 • Vergroten en versterken van het netwerk, relatiemanagement.
 • Contact onderhouden met oud-leerlingen en activiteiten voor hen organiseren.Wat bieden wij jou?Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt met ervaren collega´s met een hart voor jongeren en onderwijs. In eerste instantie ontvang je een jaarcontract, bij voorkeur ingaand op 1 oktober 2015. Een salaris ingeschaald in functiegroep 3, variërend van € 2.385 tot € 3.219 op basis van 40 uur en afhankelijk van ervaring.

  Wat bied jij ons?

  Je hebt affiniteit met de doelgroep en het weekendschoolconcept. Je bent een organisatietalent (HBO/ academisch denkniveau) en communiceert vlot met verschillende doelgroepen. Je bent relationeel sterk en beschikt over voldoende inlevingsvermogen. Hierdoor kun je goed schakelen tussen leerlingen, ouders en gastdocenten uit verschillende disciplines. Je wordt aangesproken op je eigen ondernemerschap, creativiteit, zelfstandigheid en stressbestendigheid. Je bent flexibel, komt met nieuwe ideeën en stelt je open op. Verder ben je bereid op zondagen te werken (behalve in de schoolvakanties) en ben je woonachtig in Den Haag.

  Herken je jezelf in dit profiel?

  Solliciteer!

  Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 20 augustus naar sollicitaties@weekendschool.nl t.a.v. Tessa Coolen.