fbpx
020 – 280 17 00 EN

Nieuwe plek voor leerlingen Amsterdam Noord in A Lab

25-01-2017

Afgelopen zondagen maakten derdejaars leerlingen kennis met A Lab. Hier zullen zij de laatste zondagen voor hun diploma hun lessen krijgen. A Lab faciliteert dit schooljaar de derdejaars leslocatie. In april presenteren onze derdejaars leerlingen hun foto expositie in het gebouw. Doordeweeks houdt IMC Weekendschool kantoor in het werkhotel van A Lab

A Lab is een groot lab waar het beste uit  de creatieve en innovatieve  vakgebieden en werelden samen gebracht worden. A Lab creëert een omgeving waar mensen elkaar inspireren en vooruit helpen. In het ruim 5000 m2 grote gebouw bieden de 33 Lab-ruimtes plek aan meer dan 300 media & technologie professionals. Daarnaast biedt A Lab faciliteiten voor flexwerken, meetings, programmering en huist het The Coffee Virus, een heuse barista met goede koffies.

Eerder al werkte IMC Weekendschool samen met A Lab tijdens het vak Noordlab In dit vak werden verschillende broedplaatsen in Noord aangedaan als leslocatie, met mensen die er werken als gastdocent. A Lab was hierin al een erg betrokken partner. Leerlingen waren zondag onder de indruk van het gebouw en de positieve vibe. Er werd zelfs al gejamd in de hal.

Wij kijken uit naar een mooie uitwisseling en samenwerking!

Twan Aziz A Lab