fbpx
020 – 280 17 00 EN

Online weekendschoolonderwijs voor onze leerlingen

15-04-2020

 

Ook bij de IMC Weekendschool Utrecht zijn we vanaf medio maart overgegaan op nieuwe, online onderwijsvormen voor onze leerlingen. We hebben ervoor gekozen om de vakken die op het rooster staan aan te houden en de lessen door middel van video’s, challenges, opdrachten en presentaties gevarieerd in te vullen. Interactie met de leerlingen vindt voornamelijk plaats via Google Classroom en Google Hangout.

Daarnaast is er ruimte voor telefonisch persoonlijk contact met de leerlingen en zijn de jaarcoördinatoren voor ouders het aanspreekpunt bij vragen.

IMC weekendschool Utrecht kijkt erg uit naar de periode na Corona maar intussen zitten we niet stil en bouwen we verder aan een rooster met mooie vakken en bevlogen professionals die hun vakkennis online willen overbrengen aan de leerlingen. Vakken die de komende weken op het rooster staan: Zorg & Hulpverlening, Architectuur & Bouwkunde en Sport.

Ben je werkzaam binnen een van deze vakgebieden en vind je de carrièreperspectieven van onze jongeren belangrijk? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!