fbpx
020 – 280 17 00 EN

Persoonlijk leiderschap training de Reis van een Held 2016

27-04-2016

Acht alumni en drie jongeren van Breekjaar volgen afgelopen weekend (22-24 april) de training persoonlijk leiderschap ‘De Reis van een Held’.

De Reis van een Held 2016 was de tweede editie van deze training in persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van Joseph Campbells Hero’s Journey hebben trainers James Smith, Koen van Ghyseghem en Ilja Beudel een training ontwikkeld waarin de verschillende stadia van de reis worden gekoppeld aan het ontwikkelen en realiseren van persoonlijke doelen.
Deelnemers van de reis 2015 gingen mee als buddy’s van de nieuwe deelnemers. Door de nieuwe helden te helpen in het formuleren van hun doelen, het overwinnen van obstakels en het vinden van hun kwaliteiten werkten de buddy’s ook zélf verder aan hun eigen leiderschapskwaliteiten. Een mooie verrijking van het programma.

Deelnemers over De Reis van een Held:
Yasmine: “Het is al zo bijzonder om op de mooie locatie van De Nijensteen te mogen zijn. De rust en de natuur werken echt mee om de ruimte te vinden om aan je zelf te werken en al je zorgen thuis te laten.”

Sumala (buddy): “Het geeft je echt een goed gevoel er ook voor een ander te kunnen zijn.”

Suraj: “Het is zo waardevol om te tijd en rust en de juiste mensen om je heen te hebben om verder te werken aan dat wat je belangrijk vind in je leven.”

Suman: “Behalve dat je jezelf beter leert kennen, heb ik ook nog een heleboel nieuwe vrienden gemaakt. Echt een aanrader.”

Ook in 2017 is er naar verwachting De Reis van een Held.