fbpx
020 – 280 17 00 EN

Reünie voor 20+ alumni

26-08-2011

26 augustus 2011
Op zondagmiddag 25 september organiseert het alumninetwerk van IMC Weekendschool (Future for Life) een reünie voor alle oud-leerlingen van 20 jaar en ouder. In totaal zijn dit 122 jongeren die tussen 1997 en 2001 zijn begonnen aan de weekendschool in Amsterdam Zuidoost.

De reünie zal plaatsvinden in het Amsterdamse Hotel Casa400. De huidige weekendschoolleerlingen volgen daar die dag het vak Horeca en zullen de hapjes & drankjes verzorgen. Ook is er een bijzondere gastspreker: poolreiziger Marc Cornelissen zal met de jongeren spreken over keuzes maken, uitdagingen zoeken en het realiseren van dromen. Uiteraard zal ook oprichtster Heleen Terwijn aanwezig zijn; ook zij is ontzettend benieuwd hoe het nu gaat met de jongeren uit haar eerste weekendschoolklassen. Er zal dan volop ruimte zijn om bij te kletsen, herinneringen op te halen en om opnieuw kennis te maken met IMC Weekendschool.

Op dit moment is Future for Life druk bezig met het opzoeken en benaderen van deze groep alumni, maar we hebben helaas nog niet iedereen kunnen bereiken. Dus ben of ken jij een alumnus uit deze eerste lichtingen, neem dan contact op met het alumninetwerk via FFL@weekendschool.nl.