fbpx
020 – 280 17 00 EN

Voys nieuwe partner IMC Weekendschool Groningen

17-09-2014

17 september 2014
Voys Telecom maakt dit jaar IMC Weekendschool in Groningen mede mogelijk door zich per augustus als partner aan de school te verbinden.

Talent
De focus bij Voys ligt, net als bij IMC Weekendschool, op talenten in plaats van cijferlijsten en uitmuntende CV’s. Persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden zijn ook bij Voys de belangrijkste pijlers in de sollicitatierondes en dat is dan ook de reden dat het partnerschap tussen de twee partijen zo voor de hand liggend is.

Voys wordt het komende jaar trots partner van de IMC Weekendschool in Groningen. Door middel van deze samenwerking maakt Voys het curriculum van de school mede mogelijk. Daarnaast verzorgt Voys dit jaar mogelijk gastlessen voor de kinderen van IMC Weekendschool.

Over Voys
Voys, dé zakelijk telecomprovider voor het MKB, biedt organisaties een telefoniecentrale in de cloud, waarmee zij zelf hun ideale telefonieoplossing kunnen samenstellen. Eenvoud, flexibiliteit en kosten besparen zijn de grootste voordelen voor klanten. Voys was in 2013 de snelste groeier van het noorden en heeft bovendien de hoogste klanttevredenheid van de sector, met een gemiddeld cijfer van een 8,7.

Geen management
De Groningse telecomprovider onderscheidt zich onder andere door haar vooruitstrevende organisatiemodel. Het bedrijf, dat inmiddels zo’n veertig medewerkers telt, werkt namelijk zonder management en functies. Vanuit de overtuiging dat mensen meer verantwoordelijkheidsgevoel, zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen als ze daarvoor de ruimte krijgen, werken de collega’s van Voys al zo’n twee jaar op een succesvolle manier samen.

Van harte welkom
Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij Voys en te ervaren hoe het is om in een managementloze organisatie te werken? Kom eens een dag flexwerken of loop een dag mee met één van de mensen van Voys. Je bent van harte welkom!